About Us

The Company

``Eten & drinken is een beleving!``

The Company

NINALOVESWINE, dé online wijnshop. We bieden een selectie aan van zeer zorgvuldig geselecteerde wijnen met een uiterst goede prijs-kwaliteitverhouding in verschillende prijsklassen. We willen het shoppen zo gemakkelijk mogelijk maken en dat je snel een wijn naar je smaak kunt vinden. Daarom is iedere wijn is voorzien van een uitgebreide omschrijving (druif, proefnotitie en domein omschrijving). Maar natuurlijk ook een goede wijnspijs combinatie met recepten die terug te vinden zijn op het foodblog NINALOVESFOOD.

Our Mission

“Wine with love & pleasure!”

Een enorme passie voor eten en drinken. Liefde voor goede wijnen en vooral heel veel plezier. Een zeer zorgvuldig geselecteerd assortiment aan wijnen in verschillende prijsklassen. Maar wat eet je nou bij deze wijn? Welk gerecht gaat het beste samen met die volle Chardonnay? Dat alles kun je op deze site terug vinden! Zo hopen we dat jij net zo enthousiast ervan wordt als dat wij zijn, dat jij je kennis kunt uitbreiden en smaak ontwikkelt!

Our Vision

“Eten & drinken is een beleving!

Op zoek naar een lekkere wijn? Dan ben je bij NINALOVESWINE aan het juiste adres! Geen enorm assortiment dat je door de bomen het bos niet meer ziet, maar een kleine selectie aan zorgvuldig geselecteerde wijnen met unieke wijnspijs combi’s en recepten van NINALOVESFOOD, om samen de ultieme beleving te creëren!

Mocht je specifieke vragen hebben of hulp nodig hebben? Stuur gerust een berichtje.

The Team

NINALOVESWINE is in 2021 opgericht door Nina van der Kleij en is onderdeel van ATELIER NINA, een aanvulling op het foodblog NINALOVESFOOD. WijnSpijs staat dan ook centraal op deze site

NINA

Van kinds af aan heb ik altijd al een enorme liefde voor eten en drinken gehad. Het is dan ook niet verassend dat ik in 2016 ben begonnen met een foodblog om die passie en liefde met anderen te delen. In 2018 ben ik me verder gaan verdiepen in wijn, want voor mij zijn eten en drinken onlosmakelijk verbonden met elkaar. Door mijn baan bij een grote wijnimporteur, heb ik mijn kennis in wijn verder heb kunnen uitbreiden. Inmiddels een paar jaar verder, drie afgeronde wijncursussen, WSET1, -2 & wijnspijs en bezig met de vierde, WSET3, vond ik het tijd worden om die passie, liefde & kennis te delen.

Nina van der Kleij

Founder

Beer

The best nose